Legislație

Adresa desemnare membri avertizori publici

ODG 1775_13.12.2022 CODUL DE ETICA SI INTEGRITATE

Raport etica 2023

Raport etica si integritate 2022

FII PREGATIT

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanta este o instituție publică cu personalitate juridică în subordinea Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Activitatea de cadastru și publicitate imobiliară din România este desfășurată în coordonarea Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), instituție publică cu personalitate juridică, subordonată Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Activitatea de cadastru și carte funciară se desfășoară, la nivelul Județului Constanta, în cadrul a trei birouri teritoriale având sediile în: Constanta, Mangalia si Medgidia și un birou de relații cu publicul în: Harsova.

Activitatea ANCPI și a oficilor teritoriale se desfășoară în baza:

Ordin 600_2023 Regulamentul de inscriere

Legii cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare ;
Hotărârii Guvernului nr. 1288/2012 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, cu modificările ulterioare;
Ordinului nr.1445/2016 emis de directorul general al ANCPI privind aprobarea privind aprobarea organigramei oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară, a Centrului Național de Cartografie, precum și a regulamentelor de organizare și funcționare ale acestora.
Ordinului nr. 700/2014 privind aprobarea Regulamentului de avizare, recepție și înscriere în evidențele de cadastru și carte funciară, cu modificările și completările ulterioare.
Ordinului nr. 16/2019 privind aprobarea tarifelor pentru serviciile furnizate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară și unitățile sale subordonate și a taxei de autorizare pentru persoanele care realizează lucrări de specialitate din domeniile cadastrului, geodeziei și cartografiei, cu modificările și completările ulterioare;

Obiective si indicatori de performanta 2023 – SPI
Obiective si indicatori de performanta SE 2023
Obiective si indicatori de performanta Serviciul Cadastru 2023
Obiective si indicatori de performanta SJRUSP 2023

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support