ETERRA3

ETERRA3

 

Conform calendarului de implementare ,OCPI CONSTANTA va utiliza aplicatia eTerra3 din data de 29.08.2016.
In perioada 25-26.08.2016 se va sista inregistrarea cererilor in Registrul General de Intrare in vederea pregatirii implementarii proiectului eTerra3.
Datele de autentificare se vor transmite pe adresa de e-mail unica si personala.Va rugam sa le verificati in momentul in care le veti primi.
In caz ca nu functioneaza , va rugam sa ne anuntati precizand nume/prenume notar,CNP,adresa e-mail,adresa si denumirea biroului de care apartine .
In cazul in care adresa de e-mail a autorizatului este alta decat cea afisata pe site-ul A.N.C.P.I. https://www.ancpi.ro/lista-autorizati ,va rugam sa va adresati in cel mai scurt timp secretarului comisiei de autorizare O.C.P.I. Constanta pentru actualizarea datelor.
Adresa ANCPI 15943/05.08.2016 privind actualizarea/completarea datelor de contact ale persoanelor fizice autorizate

INFORMATII TEHNICE :
Browser-ul recomandat pentru utilizarea aplicatiei eTerra3 : Google Chrome
Pentru ca functionarea aplicatiei eTerra3 in mediul Google Chrome sa fie consistenta este necesara curatarea memoriei cache(CLEAR CACHE) – click pentru indicatii

FILME PREZENTARE ETERRA3

CE ESTE NOU IN ETERRA3
GESTIUNE CERERI
INREGISTRARE CERERE
MODIFICARE CERERE
GESTIUNE PERSOANE
GESTIUNE ADRESE
REDEPUNERE CERERE
GESTIUNE INCASARI
GESTIUNE DOCUMENTATIE TEHNICA – CREARE,MODIFICARE,ELIMINARE

MANUAL UTILIZARE ETERRA_20160410_V3
GHID DOCUMENTATIE 20160805

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support